design
identity
print
dezvlotare
Prima pagina greenvision links Despre Noi
ALTII.DESPRE.NOI

ultimul proiect
 


descriere proiect totaladvisor greenvision este un studio de design, stabilit in Iasi, care a aparut prin materializarea ambitiilor unei echipe tinere de a dezvolta un mediu creativ in care reprezentari moderne si dinamice ale companiilor si institutiilor din jurul lor sa poata lua nastere.

descriere proiect totaladvisor Ne ocupam cu dezvoltarea imaginilor acestor clienti care simt ca a venit timpul ca prezenta lor sa se faca simtita si ALTFEL.

descriere proiect totaladvisor Activitatile in care ne implicam in acest scop ne ofera posibilitatea de a ne dovedi creativitatea si ambitia de oferi pietii 'produse' noi si care sa reprezinte clientul.

descriere proiect totaladvisor Incepand de la o analiza a rolului clientului in mediul in care activeaza sau in care doreste sa intre, pana la cautarea celei mai bune cai de promovare a sa, greenvision se gaseste la intersectia unor domenii ca branding, web/grafic/print design, promovare sau marketing.

descriere proiect totaladvisor Clientii nostri, astazi , beneficiaza de colaborarea cu noi in cele mai variate domenii, de la consultanta imobiliara, la turism, asigurari, servicii IT, proiectare, vanzari online, etc.

descriere proiect totaladvisor In functie de cerintele si necesitatile clientului cat si a modalitatii de prezentare pe care acesta o alege greenvision ofera servicii complete si integrate, de la aplicatii ale identitatii pe diferite suporturi pana la asigurarea infrastructurii informatice si intretinerea acesteia (retele, servere, VPN, etc).