design
identity
print
dezvlotare
Prima pagina greenvision links Servicii greenvision links Dezvoltare
DEZVOLTARE.
Un simplu site de prezentare poate fi destul pentru o afacere, dar poate fi mult mai putin decat merita.

De la simple stiri pana la baze de date administrate on-line sau comert electronic, aplicatiile web sunt sarea si piperul internetului modern.

capania GREEN FOCUS - greenvision.ro
 

descriere servicii web development dezvoltare Astazi internetul a devenit o piata, un loc de constituire, consolidare si in ultima instanta de competitie al unor afaceri.

descriere servicii web development dezvoltare Aplicatiile web, nu neaparat diferite de aplicatiile locale, sunt la baza acestor initiative, elemente indispensabile ale segmentului business.

descriere servicii web development dezvoltare Aplicatiile puse in practica impreuna cu clientii nostri ne-au facut sa intelegem nise variate de piata ale economiei on-line.

E-COMMERCE

descriere servicii web development dezvoltare Tot mai multe companii aleg internetul ca locul de desfasurare al activitatii lor.

descriere servicii web development dezvoltare Pentru aceasta ele au nevoie de o infrastructura, hardware si software. Noi putem oferi consultanta in privinta ambelor componente.

descriere servicii web development dezvoltare Aplicatiile web cele mai comune sunt asa numitele shopping-cart, constituite de fapt dintr-o baza de date, ce cuprinde produsele in sine si o interfata publica, accesibila prin internet, un magazin on-line.

descriere servicii web development dezvoltare Baza de date poate fi administrata usor de proprietar, folosind un simplu browse web, cum ar fi Internet Explorer, astfel accesul este asigurat de oriunde, folosind orice calculator si orice legatura la internet.

descriere servicii web development dezvoltare Interfata publica este un site web, care poate fi accesat de potentialii clienti si unde acestia pot desfasura activitatile obisnuite: pot parcurge liste de produse, pot compara produse si in final le pot cumpara.

descriere servicii web development dezvoltare Aplicatiile web dezvoltate de noi sunt folosite cu succes in domenii ca on-line shopping, turism, tranzactii imobiliare sau asigurari.

ADMINSTRARE SITE

descriere servicii web development dezvoltare Un site de prezentare corporate, de orice amploare, are nevoie de o interfata interna cu afacerea pentru a furniza acces rapid de resursele interne: oameni, document, clienti.

descriere servicii web development dezvoltare Continutul lui trebuie administrat usor si rapid, pentru a tine pasul cu schimbarile interne ale organizatiei si externe ale pietei.

descriere servicii web development dezvoltare Noi putem oferi sisteme de management ale acestor resurse, indiferent de domeniu in care se activeaza.

NETWORKING

descriere servicii web development dezvoltare Infrastructura hardware din spatele unei afaceri web este de obicei invizibila, dar vitala.

descriere servicii web development dezvoltare De la servicii de hosting, pana la retele interne, VPN-uri sau instalarea aplicatiilor necesare, noi putem oferi consultanta necesara.