design
identity
print
dezvlotare
Prima pagina greenvision links Servicii greenvision links Print
PRINT.
Exista locuri sau momente cand internetul nu ajunge sau nu este prezent.

Pentru acestea, ideile si imaginile se transmit prin mijloacele clasice, dar nu neaparat mai putin moderne

capania GREEN FOCUS - greenvision.ro
 

descriere servicii print Sa fim realisti, exista locuri unde internetul nu poate ajunge, oricat de mare ar fi popularitatea sau eficacitatea lui.

descriere servicii printNu mai putin eficiente pot fi, in anumite scopuri, mijloacele clasice de prezentare a unei imagini, idei sau pur si simplu informatii.

descriere servicii print Bannere stradale, afise, fluturasi, toate pot fi folosite la fel de bine ca un newsletter.

descriere servicii print Cartile de vizita, foile cu antet, plicurile si alte elemente de papetarie personalizate sunt la fel de functionale ca si prezenta unui logo pe un site web.

CARTI DE VIZITA

descriere servicii print Ca si un site, cartea de vizita este primul element prin care un posibil partener isi va face o impresie despre celalalt.
descriere servicii print Aceleasi criterii estetice si functionale se aplica si aici, si nu trebuie neglijate. Un design profesionist al cartilor de vizita este important si nu trebuie lasat la latitudinea celor neavizati.

BANNER

descriere servicii print Un banner stradal sau un afis poate comunica direct, tuturor "participantilor la trafic" sau trecatorilor un mesaj clar, imediat.
Afisele sau bannerele se pot folosi la orice dimensiuni, oricat de mari.

FOI CU ANTET SI PLICURI

descriere servicii print Prima impresie conteaza. Identitatea nu este un concept abstract, este un blazon care te reprezinta zilnic si un element de consum in ultima instanta.

descriere servicii print Elementele proprii de imagine, sigla, logo-ul, se pot regasi pe foile si plicurile folosite in corespondenta oficiala, conferind o imagine speciala, aparte fata de a concurentei, aratand determinarea de a sustine identitatea companiei pana la capat.